Kort & Bøger af Ingrid Ann Watson

På denne side kan du læse om mine bøger og de populære “Parforholdskort”. Hvis du er interesseret i at købe noget på denne side, kan du kontakte mig her.

Elsk ham igen

Elsk ham igen – sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold

Af Ingrid Ann Watson

Ser din bedre halvdel knap op fra avisen ved morgenbordet? Kan du i det hele taget knap huske, hvilken øjenfarve han har, fordi det er så længe siden du faktisk har set ham i øjnene? Kom han til at skrive ”med venlig hilsen” i den sidste mail han sendte dig? Og er det i det hele taget rigtig længe siden, han har taget initiativ til noget som helst?

Til alle de kvinder, der begynder at tænke på, om det er tid til at gå – men som egentlig allerhelst vil blive i deres parforhold – har samlivseksperten Ingrid Ann Watson skrevet bogen her.

Ingrid Ann deler i bogen gavmildt ud af mere end 20 års erfaring med rådgivning af kriseramte par: tankevækkende refleksioner, sunde selvransagelser samt gode råd og øvelser, der kan bringe kærligheden og tilfredsheden tilbage i forholdet. Og belønningen venter på sidste side, lover hun sine læsere: Ikke alene vil vi kunne få et varmt, inderligt forhold igen; vi vil også lære at elske os selv højere!

Hun afdækker de typiske fælder, de fleste af os før eller siden falder i i vores parforhold – herunder: Den Retfærdige Harme – også kendt som: ”han kunne da godt lige… ” eller ”hvorfor er det altid mig, der skal …”.  Samt følelsen af ensomhed, selv om man er to. Og selvfølgelig: den ultimative flugt fra et falmende forhold – utroskaben.

Bogen bestilles direkte hos Ingrid Ann på mail@ingridannwatson.dk

de 9 kaerlighedsregler

De 9 kærlighedsregler

Af Ingrid Ann Watson og Jesper Bay-Hansen

Det er så utroligt vigtigt at forstå at pleje kærligheden, for kærligheden er noget af det vigtigste vi har. Med “De 9 kærlighedsregler” får man gode råd til at pleje kærligheden i alle aldre.

Mange bliver skilt, når der opstår problemer i forholdet, men det er både muligt at overkomme dem og undgå dem, når bare man plejer sit forhold. Alle kan få glæde af “De 9 kærlighedsregler”, der både er til dem der allerede er i et parforhold og dem, der på et tidspunkt kommer det.

12 ufornuftige noveller om kærlighed

12 ufornuftige noveller om kærlighed

Af Ingrid Ann Watson

Parforholdskort

Af Ingrid Ann Watson

Spil, få mere at vide om din partner. På den gode måde. På den sjove måde.

parforholdskort