Mød Ingrid Ann Watson

Ingrid Ann Watson

Hej! Mit navn er Ingrid Ann Watson, og jeg er 65 år gammel.

Hvordan man får et parforhold til at fungere, og hvordan vi mennesker kan få kærligheden og lykken til at spire, har været et af de store omdrejningspunkter i mit professionelle liv. Jeg har altid være den, som folk kommer til, når de har problemer, de skal have løst. Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker i følelsesmæssig nød, med at håndtere afhængighed, stress, sorg og mangel på selvværd – og kærester.

I de sidste mange år har mit store fokus især været at styrke parforhold, der er kommet i kludder. Jeg har selv to børn: En søn på 25 år og en på 43 år, samt to børnebørn. Og så har jeg også en kat, der hedder Ib.

I de seneste 5 år har jeg fokuseret på at udforske og undervise i

 • De 5 Kærlighedssprog
 • De 5 Undskyldningssprog
 • De 5 Seksuelle sprog

Disse sprog har været en gamechanger både i mit personlige og faglige liv. Jeg var den første i Danmark, der begyndte at undervise i disse sprog og arrangere workshops, kurser og foredrag om dem. Kendskabet til disse sprog har vist sig at gøre en kæmpe forskel i parforholdet, og det er en metodik, som virker meget hurtigt.

Jeg brænder for at holde kærlighedens flamme i live, og jeg har hjulpet rigtig mange par med at overvinde de forhindringer, som nogle gange spænder ben for et harmonisk og dejligt samliv.

At forstå og anvende disse sprog har givet mig en dybere indsigt i menneskers følelsesmæssige behov og har været et kraftfuldt værktøj til at forbedre kommunikationen, forståelse og intimitet i parforhold. Jeg er overbevist om, at denne viden kan hjælpe dig og mange andre med at opnå mere tilfredshed og glæde i dine relationer.

Jeg brænder for at dele min viden og erfaring med andre og hjælpe dem med at opnå mere opfyldende og harmoniske forhold. Kærlighed er mulig for alle, uanset alder, og jeg er her for at guide dig på din rejse mod et mere givende liv. 

CV 1995-2023

Arbejde

 • Rådgiver i åben rådgivning samt underviser for Familier i krise og “De glemte børn” Hjerneskadeforeningen
 • Psykoterapeut ved Center mod Incest
 • Mangeårig leder ved Gabriel Jensens sommerferieudflugter for børn i Hovedstaden
 • Majorgårdens alkoholafvænning. Familieafsnittet
 • Uddannelsesleder for Female Courage
 • Familiekonsulent, event samt fundraiser for ”Landsforeningen Støtte før Afskeden”
 • Medarbejder ved behandlings – og bostedet Stutgården
 • Virksomhedskonsulent Lifebuilders
 • Egen klinik i Lyngby -med gratis psykologisk rådgivning, en aften om måneden

Uddannelser

Kurser og workshops

 • Familieopstilling v/Liv Dhanyo Thommesen
 • Parforhold v/John Gray
 • The gift of Change v/Marianne Williamsen
 • Come to your senses v/Stuart Wilde
 • Speak with respect v/Shakti Gewain og  Louise Hay
 • Skyggearbejde v/Debbie Ford
 • Den nødvendige smerte v/ Marianne Davidsen Nielsen
 • Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte v/ Jytte Vikkelsøe

Frivilligt arbejde gennem årene

 • Rotary
 • Mentor i Kvinfo
 • Opstart af Webgirls
 • Medlem af skolebestyrelsen
 • Fast samlivsrådgiver på Radio 2
 • Programleder på Radio Unicorn
 • Fundraising til støtte for Hjerneskadeforeningen
 • Søllerød kommunes politiske udvalg omkring ældre
 • Gratis Female Couragekurser for unge piger (18-25) omkring uddannelse og vejen videre

Diverse